Yritysesittely

Henkilökunta


KOIRAHARRASTAJAN UNELMASTA SYNTYI LEMMIKKITARVIKEKAUPPA ELÄINKAUPPA KITTILÄN LEVIN ALUEEN KASVAVAAN TARPEESEEN

Levin Lemmikkitarvike on Kittilässä, kodin yhteydessä, toimiva pieni, mutta erittäin monipuolinen lemmikkitarvikkeisiin keskittynyt eläinkauppa koirille ja pienessä mittakaavassa myös kissoille. Harrastuksesta, rakkaudesta ja intohimosta koiriin heräsi ajatus omasta pienestä kaupasta, jonka ohella voisi myös hoitaa lapset kotona. Lemmikkitarvikkeen omistaja, Sari Naukkarinen-Ojala, on toiminut agilitykouluttajana ja ollut intohimoinen koiraharrastaja jo vuosia: Levin Lemmikkitarvikkeen tuote- ja palveluvalikoima on varmasti asiantunteva, hyvä ja luotettava.


AUTOTALLISTA PALVELEVAKSI PIENMYYMÄLÄKSI

Autotallimme muuttui kesän 2013 aikana monipuoliseksi lemmikkitarvikekaupaksi, jossa saatavilla on laadukas ruokavalikoima sekä hihnoja, pantoja, leluja, harjoja, luita ynnä muita perustuotteita. Tiedän tarkasti, mikä on laadukkainta ja parasta koirille, ja sitä myös Levin Lemmikkitarvikkeesta saa. Opastan ja ohjastan mielelläni niin ravinnon kuin tarvikkeidenkin hankinnassa vahvalla kokemuksella. Levin Lemmikkitarvikkeesta saat aina erityisen hyvää ja henkilökohtaista palvelua varmalla ammattitaidolla.


VASTAAMME KOKO TUNTURI-LAPIN KOIRATARVIKETARPEISIIN

Asiakkaana meillä käy pääsääntöisesti Kittilän alueen koiraharrastajia sekä metsästyskoirien omistajia. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä niin palveluun kuin tuotevalikoimaamme, joka täydentyy juuri asiakkaidemme tarpeen ja kysynnän mukaisesti. Halutessasi voit tutustua tuotevalikoimaamme jo ennen käyntiäsi tuotemerkkeihimme.


Levin Lemmikkitarvike kiertää Lapin alueella myymässä erilaisissa tapahtumissa, kuten markkinoilla, koiranäyttelyissä ja -kisoissa sekä match show -tapahtumissa. Jos harrastusseurasi haluaa tapahtumaansa tarvikemyyntiä, ota yhteyttä!

KAIKKI KITTILÄN SEUDULLE SATTUVAT KAKSI- JA NELIJALKAISET OVAT TERVETULLEITA TUTUSTUMAAN JA OSTOKSILLE. TASSUTTELE LEVIN LEMMIKKITARVIKKEESEEN!