Tuotteet‪» Koirat‪» Kupit ja alustat‪» Syömistä hidastavat kupit‪»

Sodapup Four Seasons virikekuppi ø 20 cm vihreä

Sodapup Four Seasons virikekuppi ø 20 cm vihreä

Sodapup Four Seasons virikekuppi ø 20 cm vihreä
Sodapup Four Seasons virikekuppi ø 20 cm vihreä

Hinta
23,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Myymälä3 kpl heti
Netistä toimitettavissa3 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Sodapup Four Season aktivointikuppi tarjoaa koiralle ruokintahetken, jossa se saa toteuttaa lajinomaista käyttäytymistään. Koiralle on luonnollista käyttäytymistä tehdä töitä ruuan saannin eteen, jota tämä ruokinta-alusta tarjoaa sille. SodaPup Four Season alustaa voi käyttää märällä, raa'alla ja kuivalla ruualla. Sopii etenkin raakaruuan tarjoamiseen - voit erotella erilaisia lihoja eri syvänteisiin ja koostaa erilaisia herkullisia annoksia. Anna syömiseen lisähaastetta pakastamalla ruoka alustaan. Näin syömiseen menee entistä enemmän aikaa! 

Virikekuppi nimensä mukaisesti antaa virikettä koirallesi, samalla hidastaen sen syömistahtia. Kokeile siis alustaa ahmatille koiraystävällesi, niin säästytään monilta ruuansulatusongelmilta. Hitaammasta ruokailusta on paljon terveyshyötyjä koirallesi. Nirsolle syöjälle kannattaa myös kokeilla virikkeistää ruokahetki. Usein se, että koira joutuu tehdä töitä ruokansa eteen, herättää sen mielenkiinnon ruokaa kohtaan. Alustaa voidaan käyttää päivittäin koiran ruokahetkissä. 

SodaPup Four Season kuppi voidaan pestä astianpesukoneessa ja se on pakastuksen kestävä. Ei sisällä BPA:ta, PVC:tä tai ftalaatteja.
Kupin halkaisija 20 cm ja korkeus noin 3 cm. Väri vihreä. Kuvioina neljä eri vuodenaikaa: kukka, aurinko, lumihiutale ja lehti.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 210 x 200 x 30 mm.


Paino
0,2 kg(Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Valmistusmaa
Yhdysvallat


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki