Tuotteet‪» Koirat‪» Kupit ja alustat‪» Syömistä hidastavat kupit‪»

Sodapup Lickmat Sky Design 20 x 20 cm sininen

Sodapup Lickmat Sky Design 20 x 20 cm sininen


Hinta
17,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Myymälä2 kpl heti
Netistä toimitettavissa2 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Sodapup Lickmat Sky Design on turvallisesta TPR-kumista valmistettu kuminen aktivointimatto. Alusta täytetään lemmikin pehmeällä ruualla, jolloin sen nuoleminen ja maton erilaisista labyrinttikuvioista syöminen antaa ajankulua ja virikkeellistämistä lemmikillesi. Täytä matto säilykkeillä tai raakaruualla, maapähkinävoilla, pateeherkuilla, maustamattomalla jukurtilla tai muulla lemmikkisi lempiruualla. Herkulla voidellun nuolumaton voi myös pakastaa, jolloin lemmikilläsi riittää tekemistä pidemmäksi aikaa.

Maton kanssa puuhastelu voi auttaa lemmikkiä lievittämään stressiä, sillä nuoleminen rauhoittaa lemmikkiä. Se myös tehostaa lemmikin makuaistia, jolloin lemmikkisi kerkeää nauttia pienestäkin määrästä herkkua. Hidastaa myös ahmimiseen taipuvaisen lemmikin ruokailua. Sodapup Lickimat virikematossa on suloinen ankkakuviointi. Se sopii kaikenkokoisille ja -ikäisille lemmikeille.

Vahdithan lemmikkiäsi sen käyttäessä alustaa. Alusta voidaan pestä astianpesukoneen ylimmällä tasolla tai käsin lämpimällä saippuavedellä. Maton koko 20 x 20 cm. Väri sininen. Kuviona aurinko, kuu, pilviä ja tuulenpuuskat. Osa maton kuvioinneista on syvempiä kuin toiset.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 200 x 200 x 10 mm.


Paino
0,1 kg(Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Valmistusmaa
Yhdysvallat


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki