Tuotteet‪» Koirat‪» Kupit ja alustat‪» Syömistä hidastavat kupit‪»

Sodapup Lickmat Whale nuolumatto imukupeilla ø 20 cm sininen

Sodapup Lickmat Whale nuolumatto imukupeilla ø 20 cm sininen


Hinta
17,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVarastossa
Myymälä2 kpl heti
Netistä toimitettavissa2 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Sodapup Lickmat Whale with Suction on turvallisesta TPR-kumista valmistettu kuminen aktivointimatto, jonka takana on imukuppeja. Imukuppien avulla alustan pystyy kiinnittämään tukevasti haluamaasi kohtaan. Esimerkiksi kylpyhuoneen seinään pesuhetken tai kynsienleikkuun ajaksi. Näin koiran huomio kiinnittyy muualle kuin itse toimenpiteeseen. Alusta täytetään lemmikin pehmeällä ruualla, jolloin sen nuoleminen ja maton erilaisista labyrinttikuvioista syöminen antaa ajankulua ja virikkeellistämistä lemmikillesi. Täytä matto säilykkeillä tai raakaruualla, maapähkinävoilla, pateeherkuilla, maustamattomalla jukurtilla tai muulla lemmikkisi lempiruualla. Herkulla voidellun nuolumaton voi myös pakastaa, jolloin lemmikilläsi riittää tekemistä pidemmäksi aikaa.

Maton kanssa puuhastelu voi auttaa lemmikkiä lievittämään stressiä, sillä nuoleminen rauhoittaa lemmikkiä. Se myös tehostaa lemmikin makuaistia, jolloin lemmikkisi kerkeää nauttia pienestäkin määrästä herkkua. Hidastaa myös ahmimiseen taipuvaisen lemmikin ruokailua. Sodapup Lickimat virikematossa on suloinen ankkakuviointi. Se sopii kaikenkokoisille ja -ikäisille lemmikeille.

Vahdithan lemmikkiäsi sen käyttäessä alustaa. Alusta voidaan pestä astianpesukoneen ylimmällä tasolla tai käsin lämpimällä saippuavedellä. Maton halkaisija ø 20 cm. Väri sininen.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 200 x 200 x 10 mm.


Paino
0,1 kg(Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Valmistusmaa
Yhdysvallat


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki