Tuotteet‪» Kissat‪» Märkäruuat‪»

Bozita Indoor & Sterilised lajitelma kastikkeessa 12 x 85 g

Bozita Indoor & Sterilised lajitelma kastikkeessa 12 x 85 g


Hinta
18,90 + toimituskulut
Sis. alv 14 %


Määrä
kpl


Varastossa
Myymälä6 kpl heti
Netistä toimitettavissa6 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Bozita Indoor & Sterilised on laadukas ja viljaton täysikasvuisten kissojen täysravinto, jossa paloja kastikkeessa. Lajitelma sisältää kahta herkullista makua: nautaa ja kalkkunaa, kumpaakin kuusi pussia. Bozita Indoor & Sterilised on suunnattu päivittäiseksi ravinnoksi sisäkissoille ja kastroiduille kissoille alempaan energian tarpeeseen, joten se sopii mainiosti myös ylipainoisille ja iäkkäille kissoille. Märkäruuan pääraaka-aineet ovat hyvin sulavia ja tekevät ruuasta hyvin maistuvaa! 
Ruokaan lisätty selluloosakuitu auttaa ehkäisemään karvapallojen muodostumista. FOS – prebioottikuitu edistää kissan suolistoterveyttä. Siinä on myös optimaalinen kivennäistasapaino (Ca, P, Mg). Kerta-annospusseihin (85 g) pakattu viljaton ruoka sisältää luonnollisesti paljon vitamiineja ja tauriinia, joita kissa tarvitsee.

Säilytys: Avattu pakkaus säilytetään viileässä (korkeintaan +8°C), säilyvyys 2 vuorokautta.

KOOSTUMUS: 
NAUTA: Liha- ja eläinperäiset tuotteet* 45% (nauta 8%), lignoselluloosa (4% palassa), kivennäiset, sikuri-inuliini (FOS 0,1%). *Luonnollinen ruotsalainen raaka-aine.

KALKKUNA: Liha- ja eläinperäiset tuotteet* 45% (kalkkuna 8%), lignoselluloosa (4% palassa), kivennäiset, sikuri-inuliini (FOS 0,1%). *Luonnollinen ruotsalainen raaka-aine.

LISÄAINEET (KILOA KOHDEN)
Ravitsemukselliset lisäaineet: D3-vitamiini 200KY, E-vitamiini 12mg, tauriini 700mg, L-karnitiini 11mg, kupari (kupari(II)sulfaatti, pentahydraatti) 2mg, mangaani (mangaani(II)oksidi) 1,4mg, sinkki (sinkkisulfaatti, monohydraatti) 14mg, jodi (kalsiumjodaatti, anhydraatti) 0,1mg.

RAVINTOAINEET
Valkuainen 8,5%, rasvapitoisuus 3,5%, raakakuitu 1,4%, tuhka (kivennäiset) 1,8% (josta kalsium 0,24%, fosfori 0,2% ja magnesium 0,016%), kosteus 82%. Muuntokelpoinen energia 73kcal/100g.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 190 x 145 x 95 mm.


Paino
1,02 kg(Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Valmistusmaa
Ruotsi


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki