Tuotteet‪» Koirat‪» Herkut ja kuivatut luut‪» Hampaidenhoitoluut‪»

CanineCare Kasvis-merileväluu purutikku M, 12 kpl

CanineCare Kasvis-merileväluu purutikku M, 12 kpl

CanineCare Kasvis-merileväluu purutikku M, 12 kpl
CanineCare Kasvis-merileväluu purutikku M, 12 kpl
CanineCare Kasvis-merileväluu purutikku M, 12 kpl

Hinta
7.90 + toimituskulut
Sis. alv 14 %


Määrä
kpl


Varastossa
Myymälä6 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti6 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
CanineCare Kasvis-merileväluu purutikuilla suuhygieniasta huolehtiminen on mieluisaa ja maistuvaa päivittäin! Jopa 80 %:lla yli kolmivuotiaista koirista on plakin ja hammaskiven aiheuttama iensairaus. Puruluut voivat päivittäin nautittuina auttaa puhdistamaan koiran hampaita, tukemaan ikenien hyvinvointia ja raikastamaan siten myös lemmikin hengitystä, samalla kun se tarjoaa rauhoittavaa tekemistä. Tämä 100 % kasvipohjainen ja viljaton herkku on myös kevyt välipala, joka soveltu monille herkille ja ylipainoon taipuvaisille koirille. 

Muotoillun luun pureskelu auttaa puhdistamaan mekaanisesti kaikkein hankalimminkin tavoitettavia hammaspintoja. Tehokas merilevä (Ascophyllum nodosum) vaikuttaa suussa koiran syljen kautta ehkäisten plakin kertymistä ja pehmentäen hammaskiveä, sisältäen samalla monia keholle hyödyllisiä mineraaleja. CanineCare merileväluu purutikun päivittäin nauttivalle koiralle ei suositella käytettävän lisäksi enää muita merilevävalmisteita.

Huomioithan, että mitkään purutikut eivät yksistään paranna hammaskiviongelmaa vaan toimivat enemmän ennaltaehkäisevänä keinona. Jos koirallasi on paljon hammaskiveä, tulehdus tai henki haisee pahalle, ota aina yhteyttä eläinlääkäriin.

Pussi sisältää 12 kpl M-koon purutikkuja, jotka sopivat 10-25 kg koirille. Niiden pituus on 15 cm. Pussin kokonaispaino 276 g. 

Canine Care purutikuista saatavilla myös koko L ja S.

KOOSTUMUS: Bataattijauho, hernetärkkelys, kasviglyseriini, hiiva, kalsiumkarbonaatti, kuivattu merilevä, kuivattu parsakaali, kuivattu porkkana, kuivattu paprika, soijaöljy, kalsiumsorbaatti.

RAVINTOSISÄLTÖ: Valkuainen 1,5 %, rasva 1,0 %, kuitu 3,5 %, hehkutusjäännös 5 %, kosteus 16 %.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 240 x 180 x 40 mm.


Paino
0,3 kg(Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki