Tuotteet‪» Koirat‪» Kupit‪» Tarhakupit‪»

Jämpti Lämmitettävä koirankuppi

Jämpti Lämmitettävä koirankuppi


Hinta
135.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Varastossa
Myymälä2 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti2 kpl heti
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Jämpti Lämmitettävä kuppi pitää tarhakoirien juomaveden sulana myöa talvipakkasella. Kuppi on kotimainen ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä / kromiteräksestä. Kuppi on integroitu seinätelineeseen, kiinnitys seinämateriaaliin tapahtuu sopivin ruuvein (eivät sisälly toimitukseen). 

Styreenieristetyn kupin ja muuntajan välissä on 2 m:n parikaapeli. Muuntaja on roiskevesisuojattu, mutta se suositellaan sijoitettavan sateelta suojaan. Muuntajalta lähtee 2 m:n kumikaapeli. Kupissa on kaksi metallikuppia päällekäin ja vastukset ovat pyöreässä levyssä kiinni. Levy on kiinnitetty päällimmäisen kupin pohjaan. Jännite 24 V. Vastuksen teho 32 W. Kupin vetoisuus on 2,8 litraa. Takuu 12 kk.

HUOM! Täytä kuppi korkeintaan 3/4 osaan saakka. -15°C pakkasella ja sitä kylmemmillä ilmoilla suosittelemme kupissa olevan veden määrän vähentämistä. Pienemmillä pakkasilla voi laittaa toisen 2,8 litran kupin lämmitettävän kupin päälle, jonka avulla veden vaihtaminen helpottuu eikä vesi myöskään haihdu liian nopeasti pois.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 320 x 320 x 170 mm.


Paino
3 kg (myyntipakkauksen kanssa 3.20 kg)


Liitetiedostot
ohje_jampti_lammitettavat_kupit_tarhaan_web.pdf

Kommentit
Lisää kommentti