Tuotteet‪» Koirat‪» Lisäravinteet‪» Öljyt‪»

Nutrolin Puppy & Mom 450 ml

Nutrolin Puppy & Mom 450 ml


Hinta
33,90 + toimituskulut
Sis. alv 14 %


Määrä
kpl
Myymälä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 3 - 7 vrk tilauksesta.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus
Nutrolin Puppy & Mom on rasvahappovalmiste kantaville ja imettäville koirille sekä koiranpennuille 6-12 kk ikään saakka. Pennuille tärkein rasvahappo on kalaöljyn omega-3 DHA. Sen rooli aivojen, näkökyvyn ja hajuaistin kehittymiselle on merkittävä. Riittävä määrä DHA:ta tiineyden ja imetyksen aikana emon ruoassa ja myöhemmin pennun ravinnossa varmistaa pennun oppimiskyvyn kehittymisen. Sikiökauden ja imetyksen aikainen omega-3-rasvahappojen saanti voi myös vähentää koiran aikuisiän atopiariskiä. Tutkijat havaitsivat tämän tutkimuksissa, joissa seurattiin atooppisten äitien lasten sairastumista atopiaan. Nutrolin® Puppy & Mom sisältää enemmän DHA:ta kuin tavallinen kalaöljy. Lisäksi siinä on kansainvälisten suositusten mukainen määrä luonnollista E-vitamiinia.

Nutrolin® Puppy & Mom:ia annetaan emolle astutuksesta tai tiineyden loppukolmanneksesta alkaen imetyksen päättymiseen. Pennuille öljyä annetaan siitä lähtien kun ne siirtyvät kiinteään ruokaan. Öljyn antamista jatketaan vähintään 6kk ikään saakka. Jos pentusi on tuleva urheilu- tai työkoira, Nutrolin® Puppy & Mom:ia on hyvä antaa noin vuoden ikään saakka.

Öljy on pakattu kierrätettävään alumiinipulloon, joka antaa suojan valolta ja hapelta. Helppo annostella päivittäin ruuan joukkoon. Avaamattomana säilyy huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa. Käytettävä 4 kk kuluessa avaamisesta.

VALMISTUSAINEET:
*Kalaöljy – omega-3 DHA 130 mg / ml

Luonnolliset lisäaineet kasviöljyssä:
E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli) 2,5 mg / ml
Tokoferoliuute
Rosmariiniuute

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 160 x 80 x 80 mm.


Paino
0,5 kg(Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki