Tuotteet‪» Koirat‪» Lisäravinteet‪» Öljyt‪»

Nutrolin Senior 1 l

Nutrolin Senior 1 l


Hinta
62.90 + toimituskulut
Sis. alv 14 %


Määrä
kplMyymälä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 3 - 7 vrk tilauksesta.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus
Nutrolin® Senior on ravintoöljy, joka sisältää kalaöljyä, E-vitamiinia ja ubikinonia. Senior -ravintoöljyn runsas omega-3 -rasvahapposisältö hillitsee elimistön matala-asteista tulehdusta, parantaa nivelten liikkuvuutta ja ylläpitää virkeää mielialaa ja aivojen toimintaa. Nutrolin®-tuotteiden sisältämän kalaöljyn valmistuksessa käytetään Etelä-Amerikan Tyynenmeren rannikon puhtaista vesistä pyydettyjä kaloja. 

Kalaöljyn omega-3-rasvahapot ja E-vitamiini tehostavat munuaisten toimintaa koirilla jotka kärsivät munuaisten vajaatoiminnasta. Kun tähän seokseen lisätään vielä ubikinoni (koentsyymi Q10), sen on todettu tukevan myös sydämen vajaatoiminnasta kärsivän koiran hyvinvointia.

Vanhenemiseen liittyy elimistön krooninen, matala-asteinen tulehdus, joka vaikuttaa monella tavoin koiran toimintakykyyn. Tämän seurauksena koiran nivelet kuluvat ja lihasmassa vähenee yhä nopeammin. Vanhan koiran lihassolujen energiatehtaiden, mitokondrioiden, toiminta heikkenee. Tämä johtuu osaltaan happiradikaalien haitallisista vaikutuksista (eli hapettumisstressistä) ja osaltaan siitä, että elimistössä ei ole tarpeeksi ubikinonia. Nuori koira tuottaa elimistössään riittävästi ubikinonia, mutta vanhemmiten ubikinonin eli Q10:n tuotanto laskee. Ubikinoni on sekä koentsyymi että antioksidantti. Koentsyyminä se katalysoi solujen energian tuotantoa. Antioksidanttina se suojaa soluja energian tuotannossa syntyvien happiradikaalien haitallisilta vaikutuksilta.

Öljy on pakattu kierrätettävään alumiinipulloon, joka antaa suojan valolta ja hapelta. Helppo annostella päivittäin ruuan joukkoon. Avaamattomana säilyy huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa. Käytettävä 4 kk kuluessa avaamisesta.

VALMISTUSAINEET: Kalaöljy - omega-3 EPA + DHA 200 mg / ml 

Luonnolliset lisäaineet kasviöljyssä:
Ubikinoni (koentsyymi Q) 3 mg / ml
E-vitamiini (d-alfa-tokoferoli) 2,5 mg / ml
Tokoferoliuute
Rosmariiniuute

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 90 x 250 x 90 mm.


Paino
1 kg
(myyntipakkauksen kanssa 1,1 kg)


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki