Tuotteet‪» Koirat‪» Hihnat, flexit ja liinat‪» Flexit‪»

Flexi New Neon L 5 m nauhalla

Flexi New Neon L 5 m nauhalla


Hinta
32.90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Väri
Flexi New Neon L 5 m nauhalla Keltainen
Keltainen
Varastossa


Väri: Keltainen

Myymälä3 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti3 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Flexi New Neon -kelatalutin näkyy erinomaisesti hämärässä. Kotelossa on heijastavat kuviot molemmin puolin ja nauha on kirkas neonvärinen. Heijastava neonvärinen kelatalutin erottuu hyvin jo hieman kauempaakin luoden turvallisuutta pimeässä liikuttaessa.

Flexi New Neon M on 5 metriä pitkä kelatalutin pienille ja keskikokoisille koirille, joiden paino on maksimissaan 25 kg. Taluttimessa on leveä nylonnauha, joka kelautuu automaattisesti sisään ja ulos eikä laahaa maassa. Kelataluttimessa on pysäytysnappi sekä lukitus, jonka avulla voit lukita taluttimen pituuden ja samalla kelausmekanismi poistuu käytöstä. Flexi antaa koiralle enemmän liikkumatilaa verrattuna perinteiseen kiinteään talutushihnaan. Lisävaruisteina L koon Flexiin saa liitettyä LED-valon ja Multi Box-kotelon.

Flexiä suositellään ensisijaisesti käytettäväksi valjaiden kanssa tai mahdollisimman tukevan ja leveän pannan kanssa. Hihnassa tuntuu jatkuvasti kevyt paine, koska kela pyrkii keräämään nauhan kotelon sisälle. Siksi ohut panta tai koiran kokoon nähden suuri flexi voi tuntua koiralta epämiellyttävältä.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 270 x 180 x 50 mm.


Paino
0,35 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,4 kg)


Valmistusmaa
Saksa


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.1.2022
Yleisarvosana
Lukko hajoaa ennen kuin flexi, muuten hyvä tuote
Lisää kommentti

Tuotemerkki